Az Emelő webáruház teljes mértékben magyar tulajdonú, piacvezető emelő termékek kis és nagykereskedelme. A brand 1997-ban alakult Zs.e.b Kft néven, majd 2017 Májusában vette fel a ma országosan ismert Emelő Áruház nevet. Közel két évtizedes szakmai tapasztalatunkat hasznosítva dolgozunk azon, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit és megoldást találjunk minden felmerülő kérdésre. Már több tízezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak.

Nem csak ipari termékek terén rendelkezünk óriási választékkal: okos telefonról és tabletről is elérhető webáruházunkban több mint ezer termék található, többek között például Drótköteles emelők,Raklapemelők, Szivattyúk, Talajtömörítők, Vasúti termékek, Áramfejlesztők, Létrás Emelők kategóriában. A megvásárolt termékeket országszerte kiszállítjuk, vagy üzletünkben személyesen vehetők át, ahol munkatársaink szakértői segítséggel szolgálják ki vevőinket. Számunkra a megbízhatóság mellett vásárlóink elégedettsége és kényelme is kiemelten fontos szempont, ezért a megrendelt terméket GLS vagy egyedi kérés alapján más futárszolgálat igénybevételével is házhoz szállítjuk.


Az Emelő Áruház nem csupán webáruházunkon keresztül törekszik ügyfeleink igényeinek megfelelni, hiszen több felületen szolgálunk információkkal az érdeklődők számára.
Honlapunkon és Facebook oldalunkon naprakész hírfolyammal várjuk az oldal látogatóit, ahol mindig értesülhetnek a legfrissebb hírekről, a legérdekesebb újdonságokról és kedvezményekről. YouTube csatornánkon pedig megtekinthetők a legújabb termékek bemutatóvideói és tesztjei, amik megkönnyíthetik a döntést egy új termék kiválasztásakor.


Cégadatok: Zs.E.B. Kft 2628 Szob Meggyfa utca 11.